Zlatan Ibrahimovic: ezért félek kilépni

Elárulta, miért olyan fontos számára az AC Milannal való hosszabbítás.


A 40 éves Zlatan Ibrahimovic szeretné meghosszabbítani szerződését a Milannal, mivel egyelőre elképzelése sincs, mi lesz vele, ha véget ér a karrierje.

A svéd válogatott játékos az idei szezon előtt egy évre szóló szerződést kötött az olasz klubcsapattal, ám a legújabb infromációk szerint a Milan szeretné megtartani sztárját és hajlik a hosszabbításra. A játékos számára egyértelmű, hogy a klubnál szeretné befejezni pályafutását, ám egyelőre ezzel még nem számol.

„Szeretnék játszani, ameddig csak lehet, és amíg érzem az adrenalint, folytatni fogom” – mondja Ibrahimovic a Che Tempo Che Fa című tévéműsorban.

„Nyomást gyakorlunk a Milanra, hogy hosszabbítson, és remélem, egy életre Milánóban maradok. Még mindig vannak céljaim, amelyeket elérhetek, és szeretnék még egy Scudettót nyerni” – tette hozzá, majd azt is elárulta, miért nem akarja még szövgre akasztani a stoplist.

„Nem tudom, mi lesz a foci után, ezért egy kicsit félek abbahagyni. Majd meglátjuk, de szeretnék tovább játszani, hogy ne bánjak meg semmit.”

Ibrahimovic azon kevés játékosok közé tartozik, akik egy dinasztia több generációjával is játszhatott. Paolo Maldinivel ellenfélként néztek farkasszemet, most pedig Paolo fiával, Daniellel csapattársként segítik egymást.

„Csodálatos, meglátjuk lesz-e elég adrenalin, és tudok-e majd még Daniel fiával is játszani” – mondta nevetve.

Forrás: fotbolltransfers.com

Borítókép: acmilan.com

Videók