Weah: Ronaldo nem a világ legjobbja, de…

Ez is egy vélemény.


George Weah, a Milan korábbi támadója úgy véli, hogy a Juventus továbbra is a Serie A-bajnokság favoritja, és ragaszkodik ahhoz, hogy Cristiano Ronaldo nem a legjobb játékos a világon.

"Milánó új, ragyogó utat kezdett most meg. A győzelem része a Rossoneri DNS-jének. Maldini nagyszerű ember és jó barátom, csodálatos kapitány volt. Keményen dolgozott mindig, tudja, mi kell a legmagasabb szint eléréséhez. Nem tudom, elnyerik-e a címet, de a végsőkig küzdenek."

Sport365.hu - Bemelegítés Zlatan módra: Ezt ne próbálják ki otthon - Videó

Zlatan Ibrahimovic nemrégiben izomsérülést szenvedett, de 39 évesen is úgy melegített be az AC Milan sztárja, hogy simán letagadhatna jó pár évet. A hazaiak a 25. percben Rafael Leao góljával szereztek vezetést, és már a 36. percben - Franck Kessie büntetőjével - kialakult a végeredmény is. Serie A, 17.

Zlatan Ibrahimovic és Cristiano Ronaldo folyamatosan termelik a gólokat.

"Ibra erős és magabiztos, de van valami még mögötte. A Milan azért szerződtette, mert hasznos lehet a fiatal fejlődésében is. Példa és inspiráció számukra. Ha keményen dolgozik, akkor nem veszíti el a szenvedélyét, és bizonyítja, hogy az életkor csak egy szám. Gondoljunk csak Pietro Vierchowoodra, Franco Baresi-ra vagy Paolo Maldinire, akik mind közel 40 éves korukig magas szinten játszottak."

"Ronaldo azt bizonyítja, hogy a kemény munka és a szenvedély hogyan hozhat váratlan eredményeket. Nem ő a legjobb a világon, de annyit edzett, hogy a legjobbak között van. Rajongok Ronaldóért, mert szerény maradt, és mindent elért, amit lehetett. Küzdött azért, hogy eljusson oda, ahol most van."

Sport365.hu - „Cristiano Ronaldo fantasztikus játékos volt, de azt hiszem, egy kicsit hanyatlóban van"

Sport365 | Sport hírek - Csapatok - Játékosok - Videók - Fotók - Blog - Fórum - Tabella - Élő - Eredmények

Forrás: football-italia.net
Borítókép: Stuart Franklin - FIFA/FIFA via Getty Images/Alessandro Sabattini/Getty Images

Videók