Veteránok jönnek az Öreg Hölgyhöz – bajnok lesz így a Juve?

Tapasztalt futballistákkal erősítene Massimiliano Allegri.


A Juventus keresi erősítési lehetőségeit. Romeo Agresti újságíró arról számolt be, hogy az „Öreg Hölgy” érdeklődik az olasz bajnokság két veteránja iránt.

Januárban a Juventus mindössze egy új játékost igazolt. Tiago Djalo ötmillió euró ellenében költözött Lille-ből Észak-Olaszországba.

Ugyanakkor a Palermóba igazolt Filippo Ranocchia, az ő eladása szinte teljes egészében kompenzálta a portugál védő szerződtetését. A torinóiaknak azonban továbbra is óvatosan kell bánniuk a pénzügyeikkel.

A Juve a pálya középső zónájában szeretne erősíteni, és két tapasztalt futballistát szúrt ki a radarjuk. Romeo Agresti újságíró arról számolt be, hogy a klub figyelmét felkeltette Giacomo Bonaventura és Roberto Pereyra.

A Fiorentina azonban egyelőre nem kívánja eladni a középpályást. Bár az olasz már 34 éves, csak ebben a szezonban 25 alkalommal lépett pályára, hat gólt szerzett és két asszisztot adott. Szerződése 2024. június 30-ig érvényes.

Az Udinese nyitottabb az argentin távozására. Egy ilyen lépés akkor lehetséges, ha a zebrák legalább hárommillió eurót fizetnek érte. Bár az összeg kevésnek tűnik, a torinóiak még nem döntöttek.

A 33 éves Pereyra 242 mérkőzéssel rendelkezik a Serie A-ban és 106 meccsel a Premier League-ben. A mostani bajnokságban 18 mérkőzésen lépett pályára, három gólja mellett három gólpasszt adott. A támadó szerződése is lejár 2024 közepén.

Borítókép: Daniele Badolato - Juventus FC/Juventus FC via Getty Images

Videók