Van, aki nemet tud mondani a PSG-nek

A Milan elutasította a PSG ajánlatát Theo Hernándezért.


A hírek szerint a Paris Saint-Germain 40 millió eurót ajánlott a milánói hátvéd, Theo Hernandezért, de a Rossoneri azonnal elutasította azt.

A francia hátvéd a Real Madridból érkezett San Siroba, és Stefano Pioli vezetésével remekelt. A Serie A lenyűgöző teljesítménye nem biztosította számára a helyét testvére, Lucas mellett a válogatottban, de a franciák nem hagyják figyelmen kívül a 23 éves játékost. A Ligue 1 óriása, a PSG állítólag az Atlético Madrid korábbi ifjúsága iránt érdeklődik, aki 81 alkalommal lépett pályára a Milanban, és ez idő alatt 15 góllal és 13 gólpasszal segítette a csapatot.

A Tuttosport értesülései szerint a francia csapat egy balhátvéddel szeretné megerősíteni keretét, és egy 40 millió eurós ajánlattál próbálták elcsábítani Hernándezt az AC Milantól. Milánót, aki 2019 nyarán jelentette be a Real Madridtól 21,5 millió euróért Theót, nem érdekli a befolyásos balhátvéd ajánlatainak meghallgatása, és azonnal elutasította a francia főváros megközelítését. Hernandeznek 2024 júniusáig van szerződése a klubbal.

Forrás: football-italia.net
Borítókép: Twitter

Videók