Totti: "Ha én döntök, akkor inkább a halál, mint a távozás Rómából"

Az AS Roma legendája hűséges szeretett volna lenni.


Francesco Totti közel két évvel ezelőtt figyelemfelkeltő módon távozott az AS Romától. Most kinyitja az ajtót a visszatérése előtt.

A legendás 44 éves játékos a karrierje során mindig az AS Roma csapatában játszott. A csatár majdnem 800 meccsen pályára lépett és több, mint 300 gólt szerzett a klub számára, mielőtt 2017-ben visszavonult.

A klubban igazgatóként folytatta 2019-ig, mielőtt távozott James Pallotta elnökkel folytatott vitája miatt. De most Totti nyitott a visszatérésre.

„Mindig is a Romában láttam magam. De sok olyan váratlan dolog történt, ami miatt olyan döntést kellett hoznom, amelyet soha magamtól soha nem hoztam volna meg.”

A Farkasok azóta tulajdonváltáson estek át. Ezt követően az oalsz ikon elismeri, hogy fontolóra venné a visszatérését, ha az új tulajdonos, Dan Friedkin hívná.

„Ebben az esetben leülnék vele és beszélnék róla. Nemrégiben létrehoztam egy felderítő és ügynöki társaságot, amellyel dolgozom. Ha 2019-ben én döntök, akkor inkább a halál, mint a távozás Rómából. Ha a klubban maradtam volna, szerettem volna technikai igazgató lenni és felelős lenni a játékosokért. Minden tisztelettel többet adhattam volna, mint azok, akik az elmúlt időben ott vannak.”

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: MB Media/Getty Images

Videók