Teljesült a Lazio gólszerzőjének álma - reakció

Először nem is igazán fogta fel, mit tett.


Kirobbanó hangulatban ünnepeltek, és így is értékeltek a történelmi győzelmet arató – mindössze másodszor nyertek ilyen eredménnyel - Lazio tagjai.

A vezetőedzőnek, Simone Inzaghinak nem volt oka a panaszra, csapata végig dominált a meccsen, melyet végül az eredmény is jól mutat.
 
- Nagyon jók voltak ma a srácok, nagyszerű meccset játszottak, - kezdte értékelését a kékek trénere. -  Mindenki nagyon jó volt. Ma Lulic, Milinkovic, Luis Alberto és Caicedo együtt játszott. Tudtuk, hogy ezzel a felállássál több csel lesz a játékunkban. Megérdemeltük a győzelmet, és a következő két napban ezt ki is élvezzük, aztán a Fiorentinára összpontosítunk.
 
A győztes mester arra is kitért, ezt a győzelmet nagyon szerették volna megadni szurkolóiknak, akik végig buzdították őket a bajnoki csatáik során. Ezt követően már következő ellenfelükről beszélt.
A kegyelemdöfést bevivő, Danilo Cataldi, érthető módon, szintén nagyon boldogan állt a mikrofonok elé. Elmondta, nem igazán értette meg a pillanat hevében mi is történt, mikor megszerezte gólját, de azonnal öröm öntötte el, melyet örökké magával visz.
 
- Rohantam a rajongókkal és a csapattal ünnepelni, mely mindig olyan közel állt hozzám. Tökéletes pillanat volt – mesélte Cataldi. – Ki ne álmonda arról, hogy gólt szerez egy derbin? Továbbra is nehéz dolgunk van, minden meccset meg kell nyernünk, de ebben a helyzetben gólt szerezni csodálatos volt.
 
Természetesen nem csak saját, de csapattársai érdemeiről is beszélt a középpályás.
 
- Ez a csapat győzelme volt, jó focit játszottunk, és ma többet vittünk a pályára, mint a Roma – folytatta a karmester. – Ezek a meccsek önmagukban motiválnak. Van egy kis hátrányunk, ami szintén motiváló volt a meccs előtt. Végül kiváló teljesítményt nyújtottunk, a csapat csak dicséretet érdemel. Még nem láttam a tabellát, csak ünnepeltem a csapattal. Ez az egyik legfontosabb derbi a világon, jogunk van hozzá.
 
Arról is beszélt, hogy reméli ez egy új kezdet számára a Lazioban, és hogy felnőve tért vissza csapatához.

A mérkőzés teljes összefoglalója a linkre kattintva elérhető.
 
Fotó forrása: Paolo Bruno/Getty Images
 

Videók