Ronaldo után újabb realost csábítana el a Juve

Komolyan rákapcsoltak a középpálya megerősítésére.


Isco jövője bizonytalanná vált az elmúlt időszakban a Real Madridnál. A Sky Sports megtudta, hogy a Juventus hasonló taktikát kíván alkalmazni, mint amivel az elmúlt nyáron magukhoz csábították Cristiano Ronaldot. Meg akarnak előre egyezni Iscóval most, mielőtt később tárgyalnának érte.
 
A Juve sportigazgatója, Paratici kulcsszerepet játszott Ronaldo megszerzésében, és most az Isco ügyet próbálja megoldani. Ez nem meglepő, ugyanis a torinói klub régóta érdeklődik már a játékos iránt.
 
A Sky Sports szerint, Paratici már felvette a kapcsolatot Isco képviselőivel, hogy minél gyorsabban meg tudjanak egyezni. Ahogyan arról már mi is írtunk korábban, Isco és a Madrid jelenlegi vezetőedzője, Solari, nem jönnek ki jól, és kapcsolatuk nem mutat javulást az elmúlt hetekben. A tehetséges spanyol csak a padot koptatja nála.
 
A döntés a játékos kezében van, akinek el kell döntenie, mi a legjobb a jövőjének. Isco csalódott a kevés játéklehetősége miatt, ezért a Madrid a legrosszabb eshetőségtől félhet a döntése kapcsán.
 

Videók