Ronaldo ügynöke belengette a lehetséges klubváltást

Újabb kritika éri az Európai Labdarúgó-szövetséget.


Jorge Mendes, Cristiano Ronaldo ügynöke is azon a véleményen van, amennyiben Cristiano Ronaldo még a Real Madrid játékosa lett volna az elmúlt két évben, akkor legalább az egyik esztendőben megkapta volna az Aranylabdát.

Az ötszörös Aranylabdás portugál klasszis 2018-ban távozott a Királyi Gárdától, és azóta Luka Modric, illetve Lionel Messi vehette át az elismerést.

„Cristiano legalább az egyik évben megérdemelte volna az Aranylabdát” – hangsúlyozta Mendes a Tuttosport által szervezett eseményen.

„Ha Real Madrid játékosa maradt volna, nyert volna. De azt hiszem, hogy jövőre megint esélye lehet. Számomra igazságtalanság az elmúlt két év ítélete. Megnyerte a Nemzetek Ligáját és bajnok is lett. De tudja, hogy mit kell tennie, és meglátjuk, mi történik majd 2020-ban.”

„Számomra Cristiano a történelem legjobb focistája. Portugália előtte nem nyert semmit. Ronaldóval megnyerték az Európa-bajnokságot és a Nemzetek Ligáját is, míg 2004-ben Eb-döntősök voltak. Átalakította a labdarúgást. Portugáliáról beszélünk, egy kicsi országról, ami rengeteget köszönhet Cristianónak" - dicsérte honfitársát a portugál szuperügynök.

Forrás: Marca.com
Borítókép: Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images

Videók