Ranieri a szurkolóik miatt szégyenkezett

A Sampdoria edzője elutasítja a drukkerek magatartását, nevükben is bocsánatot kért a Napolitól.


Claudio Ranieri, a Sampdoria labdarúgócsapatának vezetőedzője a genovai együttes szurkolóinak sportszerűtlen viselkedése miatt kért bocsánatot a Napolitól.

A 68 éves szakember a hétfői, hazai pályán 4-2-re elveszített bajnoki mérkőzés után elmondta: nagyon sajnálja a történteket, különösen azért, mert a nápolyi csapatot nagyon közel érzi magához. Ranieri 1991 és 1993 között két idényen át edzőként dolgozott Nápolyban.

"Bocsánatot kérek minden Napoli-drukkertől, a szurkolóink minden bizonnyal a játékvezetőre voltak dühösek, de azokat bántották, akiknek ehhez semmi közük nem volt" - mondta Ranieri.

A nápolyiakat gyakran sértegetik a többi csapat szurkolói. A Corriere dello Sport sportlap tudósítása szerint ezúttal a második félidőben hangzott fel szidalmazó rigmus, a játékot azonban nem állították meg.

Borítókép: Giuseppe Bellini/Getty Images

Sport365.hu - Hatgólos mérkőzésen nyert a Napoli

A nápolyiak - akik az előző körben a címvédő és listavezető Juventust győzték le - legutóbb szeptemberben tudtak két bajnokit nyerni egymás után. Serie A, 22. forduló: Sampdoria-Napoli 2-4 (1-2) vasárnap játszották: Udinese-Internazionale 0-2 (0-0) Lecce-Torino 4-0 (2-0) Juventus-Fiorentina 3-0 (1-0) AC Milan-Hellas Verona 1-1 (1-1) Atalanta-Genoa 2-2 (2-2) Lazio-SPAL 5-1 (4-0) szombaton játszották: Sassuolo-AS Roma 4-2 (3-0) Cagliari-Parma 2-2 (1-1) Bologna-Brescia 2-1 (1-1) 1.

Videók