Rafael Leao: hogy alá akarom-e írni a szerződést?

A portugál támadó amint visszatér Milánóba, leül tárgyalni a klubbal.


Rafael Leao nyugodtan nyilatkozott a Milannal való esetleges szerződéshosszabbításról, és megerősítette, hogy a katari világbajnokság után újabb tárgyalásokat folytatnak.

A 23 éves portugál csatárnak már csak körülbelül 18 hónap van hátra a Rossoneri szerződéséből, és a jövője az elmúlt hónapokban az egyik legforróbb téma volt, a klub pedig mindenáron új szerződést szeretne kötni vele. Leao jelenleg a válogatottal a világbajnokságon szerepel, de ez nem csitította az átigazolási pletykákat vele kapcsolatban.

A La Gazzetta dello Sportnak nyilatkozva Leao rövid tájékoztatást adott a milánói szerződése helyzetéről.

„Boldog vagyok, büszke, most a világbajnokságra kell koncentrálnom, aztán amint megérkezem a klubhoz, beszélek a Milannal. Hogy alá akarom-e írni a szerződést? Még a válogatottba érkezésem előtt volt egy találkozó Maldinivel, pozitív volt, szóval amint megérkezem Milánóba, beszélni fogunk.”

A Milannak még meg kell állapodnia Leaóval az új szerződésről. Több pontot is meg kell oldaniuk, az első ezek közül a portugál csatár 19 millió euróval tartozik a Sportingnak, miután 2018-ban egyoldalúan felbontotta a szerződését, a második pedig a környezetének igényei. A Rossoneri szezononként nettó 6 millió euró körüli összeget kínált, de ügynöke, Jorge Mendes és ügyvédje, Ted Dimvula egyaránt magasabb összeget szeretne.

Borítókép: Clive Brunskill/Getty Images

Videók