Óriási fordulat Icardi ügyében

A közösségi hálót használta szócsövének a támadó.


Mauro Icardi ismét jelezte elkötelezettségét az Inter felé, kiemelve, hogy nagy vágya a Serie A csapatnál maradni a szezont követően is. Az argentin támadó mindezt a közösségi médiában tette közzé, mivel több olasz sajtóorgánum is arról számolt be, hogy a Juventushoz szerződhet.
 
Icardi körül hatalmas balhé kerekedett az idei szezonban a San Siroban. Többek szerint az elhúzódó hosszabbítási tárgyalások lehetnek ennek kiváltó okai, és többen a játékos párját és egyben üynökét, Wanda Narát okolják mindezek miatt. A játékostól a télen végül elvették a kapitányi karszalagot, amit olyannyira tiszteletlennek érzett a támadó, hogy hónapokig nem lépett pályára. Éppen ezért már mindenki azt találgatta, melyik csapatban játszhat a következő szezonban. A Juventus és az Atlético Madrid tűnt a legvalószínűbb opciónak, de most minden megváltozhat. Áprilisban állt újra be a sorba a játékos, és most úgy tűnik, minden pletykát igyekszik eltörölni.
 
– Mióta a sajtó nemrég olyat jelentett, mely nem tükrözi a gondolataim és vágyaim, szerettem volna értesíteni rajongóink, hogy ismét értesítettem a klubot maradási szándékomról az Interben. - írta Icardi Instagramon. – Mostantól semmilyen félreérthetőt nem csinálunk. Megértem a sajtót, hogy érdeklik az álhírek, de nem tehetek annál többet, mint magam erősítem meg a dolgokat. Ismétlem: Már jeleztem az Internek vágyam, hogy maradni akarok, mert ez a klub a családom. Az idő eldönti, ki mond igazat.
 
Fotó forrása: Pier Marco Tacca/Getty Images

Videók