"Nem szeretnék távozni"

Diego Godín uruguayi labdarúgó, hátvéd, jelenleg az olasz Internazionale játékosa, aki elhessegette az összes kételyt a távozásával kapcsolatban.


Diego Godín az Internazionale hátvédje kijelentette, hogy soha nem gondolt arra, hogy elhagyja a San Sirót, és célja, hogy rengeteg címhez segítse a Nerazzurit.

Az uruguayi veterán játékos tavaly nyáron érkezett a Serie A-ba az Atlético Madridtól, és nagyon hamar olyan pletykák láttak napvilágot, miszerint máris továbbállna a 34 éves klasszis, akinek szerződése 2022-ig érvényes.

"Az az igazság, hogy ezek a hírek rólam, hogy elhagyom Milánót nagyon meglepnek. Mióta megérkeztem a klubhoz nagyszerűen érzem magam. Itt minden tetszik. Úgy érzem, hogy a klub bízik bennem, és otthon vagyok. Soha nem gondoltam a távozásra. Fontos része vagyok az új projektnek, és ezt élvezem."Fotó: Marco Luzzani - Inter/Inter via Getty Images

Az Inter vasárnap a Sampdoria ellen folytatja a bajnokságot, és jelenleg kilenc pont a hátrányuk a listavezető Juventus mögött.

"Én választottam, hogy ide szerződök, és ezt azzal a szándékkal tettem, hogy segítsem a klubot a bajnoki cím elnyerésében, és a lehető legtöbb cím elhódításában. Büszkeséggel tölt el, hogy a klub engem akart és elégedettek velem. Nem szeretnék távozni és soha nem is beszéltem ilyesmiről. Itt maradok, és megteszek mindent, hogy segítsem a csapatom."

Forrás: football-italia.net
Borítókép: Marco Luzzani - Inter/Inter via Getty Images

Videók