„Nem az ügynökök a hibásak, ha a játékosok ingyen távoznak”

Érdekes felvetés.


Beppe Galli, az ügynökök szakszervezetének elnöke úgy véli, hogy a Milan hibája, hogy Gianluigi Donnarumma és Hakan Calhanoglu is ingyen távozott az olasz klubtól.

Gianluigi Donnarumma és Hakan Calhanoglu idén nyáron hagyta el Milánót, az olasz kapus a Paris Saint-Germainba, míg a török középpályás az Interben kötött ki. Mindketten ingyen váltottak klubot. Az olasz válogatott kapusa, Donnarumma komoly kritikákat kapott a milánói szurkolóktól, és a közelmúltban egy nemzetközi meccsen is kimutatták vele szembeni nem tetszésüket.

Donnarummát Mino Raiola képviseli, aki mondhatni megosztó személyiség, és arról híres, hogy nagy pénzért adja el játékosait a kluboknak. Beppe Galli, az Ügynökök Szakszervezetének elnöke azonban megvédi Raiolát, és azt mondja, hogy az AC Milan csak saját magát okolhatja a történtekért.

„Az emberek úgy viselkednek, mintha az ügynökök hibáznának, de ez nem így van. Például hány játékos hagyta el az Udinese-t ingyen? Nulla. Ha valaki távozik, az azért van, mert a klub úgy döntött, hogy nem köt vele új szerződést. Kylian Mbappé, akiért 180 millió eurót ajánlott a Real Madrid, most ingyen távozhat hamarosan, mert a PSG nem fogadta azt el. Ez a klub vagy az ügynök hibája? Jelenleg a legjobb, ha hosszútávú szerződést írnak alá, és nem várnak sokáig a tárgyalásokkal. A Milan nem fogadta el Raiola javaslatát és távozott, ugyanez volt Calhanoglu esetében is. Ez nem az ügynök hibája.”


Fotó: psg.fr

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: sempremilan.com

Videók