Nem akármilyen izgalmakat tartogat a legújabb Serie-A kihívás

11 különböző nemzetiségű játékos összerakása nem is olyan egyszerű, mint elsőre gondolnánk.


Ha már a bajnokság leállt, a játékosok pedig elkötelezték magukat az otthoni edzés mellett, a Serie-A klubok is megpróbálják elfoglalni magukat. Sokan imádják a focis kvízeket, és most mondhatni ilyen helyzetbe állították magukat a csapatok, ami egyfajta szórakozás, de egyben nosztalgia is.

Az AS Roma egy 4-3-3-as formációt választott. A kapuban Michael Konsel, míg a védelem két szélén Cafu és Riise szerepel, középen pedig Mexes és Samuel. Keita és Pizarro irányítják a középpályát, míg Nakata a támadók mögött kaphatna szerepet, melyet Ghiggia, Totti és Voeller hármas alkot.

A Sampdoria is vette a kihívást, és a csapatuk edzője nem más lenne, mint Boskov. A formáció a kapuban lévő Romero előtt egy 4-2-2-2. Vierchowod és Skriniar a védelem közepén, míg a két szélen Bereszynski és Briegel száguldozhatna. A középpályán Brady és Souness, akik Luisito Suarez és Cerezo előtt segítenék Gullit és Francist a támadósorban.

A Parma sem maradt ki. A formáció 3-4-3, és a kispadon Zeman foglalna helyet. A kapuban egy jól ismert brazil portás Taffarel személyében, és az előtte lévő hármas trió sem ismeretlen: Thuram-Couto-Sensini. Kiváló minőségű középpálya is társult az eddigi nevekhez Stanic, Osio, Nakata és Brescianóval, akik előtt Brolin, Mutu és Asprilla rohamozná a kaput.

Az Inter ennél a kihívásnál úgy dörzsölhette a tenyerét, mint egy jól lakott napközis. Nem mindenkinek adatik meg, hogy ilyen neveket válogasson így is össze. A felállás 4-3-1-2, amelynek a kapujában Handanovic áll. A védők Córdoba és Skriniar, míg a széleken Zanetti és Chivu. A középpályán Matthaus-Berti-Ince trió, míg Sneijder a két világklasszis támadó, Eto'o és Ronaldo mögött kapna szerepet.

Büszkék lehetünk, hogy Détári Lajos is szerepet kapott ebben a csapatban, amit a Bologna állított össze. Mihajlovic került a kispadra, akinek együttese egy 4-2-3-1 felállásban szerepel. A kapuban Skorupski, előtte pedig Lyanco-Demol védőpáros szerepelne középen, míg a két szélen Tomiyasu és Dijks. Ingesson és Bonini szűrők a középpályán, míg a Haller-Bulgarelli-Détári trió támogathatná az egyetlen csatárt, Nielsent.

Forrás: skysports.com
Borítókép:GettyImages

Videók