Mourinho felhívta Ronaldót

Na, ez egy érdekes váltás lenne.


José Mourinho állítólag felhívta Cristiano Ronaldót, hogy beszéljen a Juventus csatárának szándékairól, és megpróbálja meggyőzni az AS Romába való igazolásra, ami megoldás jelentene az olaszországi adókedvezmények megtartására.

Ronaldo szerződése a Juventusszal 2022 júniusában jár le, de több olaszországi jelentés szerint a portugál kapitány már idén nyáron elhagyhatja Torinót. A La Gazzetta dello Sport értesülései szerint Massimiliano Allegri visszatérése a Juventusba nem kedvező a Real Madrid és a Manchester United korábbi sztárjának.


Fotó: Helios de la Rubia/Real Madrid via Getty Image

A La Stampa szerint a Real Madridnál korábban együtt dolgozó honfitársa és edzője, José Mourinho felhívta a szupersztárt, hogy megtudakolja a szándékait. A portugál szakember a következő szezontól az AS Roma csapatát fogja irányítani. A klub megoldást jelentene az olasz adókulcs külföldiek számára biztosított előnyeinek megmentésére, de az újság hangsúlyozza, hogy egy ilyen váltás nagy összetett lenne. Ronaldo távozása egyre valószínűbb, és ügynöke, Jorge Mendes felvette a kapcsolatot a Manchester Uniteddel egy esetleges szenzációs visszatérés miatt. Kapcsolatban állt a Real Madriddal is, de a jelenlegi évi 31 millió eurós fizetése mindenkit megijeszt.

Forrás: football-italia.net
Borítókép: Helios de la Rubia/Real Madrid via Getty Images

Videók