"Morata számára már nem lehetséges a Barcelonába igazolás"

Megfordulhatott volna a Real Madridban, Atlético Madridban és a Barcelonában is. Melyik szurkolótábor utálta volna a legjobban?


A hírek szerint Álvaro Morata nagyon szeretett volna a Barcelonához csatlakozni. Ügynöke, Marco Branca szerint azonban ez már nem így van.

A Barcelona a hónap elején megpróbálta leigazolni Álvaro Moratát, de a Juventus véget vetett az üzletnek. A Juventus most a 21 éves Dusan Vlahovicot készül szerződtetni a Fiorentinából, ami befolyásolhatja Morata helyzetét.

Fabrizio Romano átigazolási szakértő szerint Morata azt szorgalmazza, hogy még az átigazolási időszak lezárása előtt egyezzenek meg a Barcával. Az Inter korábbi sportigazgatója, Marco Branca a First ügynökségnél dolgozik. A Gazzetta dello Sport szerint Moratát ők képviselik. Branca úgy véli, hogy Morata számára a Barcelonába való átigazolás már nem releváns.

„A barcelonai út már nem járható. Álvaro jól érzi magát Torinóban, és meglátjuk, mi lesz az Atlético Madriddal ezen a nyáron. Optimista vagyok a fekete-fehér jövőjét illetően. Benzemához hasonlóan ő is sokat dolgozik a csapatért, és nem sok gólt szerzett Cristiano Ronaldóval.”

Forrás: football-espana.net
Borítókép és fotók: Barca Buzz/Twitter

Videók