Milan: Galliani távozik? Berlusconi cáfol

Az olasz lapnál tudni vélik, hogy Adriano Galliani hamarosan elhagyja a piros-feketéket, hogy a Ligánál vállaljon vezetői szerepet. Berlusconi egyelőre cáfol.


A Corriere dello Sport mai száma nagy változásokat vetít előre az AC Milannal kapcsolatban. Az olasz lapnál tudni vélik, hogy Adriano Galliani hamarosan elhagyja a piros-feketéket, hogy a Ligánál vállaljon vezetői szerepet. A hirtelen felröppent pletykát azonban pár órával később maga Silvio Berlusconi cáfolta.

”A mai újságokban megjelent néhány cikk a Milanról és a vezetőiről. Ezek mind csak légből kapott pletykák, amik teljesen alaptalanok és nincs közük a valósághoz.” – jelentette ki határozottan Berlusconi. ”Galliani az egyik legjobb klubvezető a világon, és több mint harminc éve vagyunk barátok. Teljes mértékben megbízok benne és tisztelem őt.”

Az itáliai média szerint a két vezető már több alkalommal került nézeteltérésbe egymással, de eddig még egyszer sem merült fel komolyabban hogy útjaik elválnának. A Milan gyenge szezonkezdete nem csak az öltözőben, de a vezetői irodákban is feszültséget okozhat, de ennek ellenére nem valószínű, hogy Galliani végül a távozás mellett dönt. A tar fejű vezető helyére Claudio Fenucci neve merült fel, aki jelenleg az AS Roma csapatánál dolgozik.

Videók