Milan: Allegri Balotellit kritizálta és naivságról beszélt

Az olasz labdarúgó-bajnokság vasárnapi játéknapján a Milan 3-2-es vereséget szenvedett a Parma otthonában. A rossonerók támadója, Mario Balotelli már a félidőben befejezte a találkozót, miután gyenge teljesítménye miatt lekapta a pályáról Massimiliano Allegri vezetőedző.


Újabb kínos vereséget szenvedett el a Milan, amely a Serie A 9. fordulójának vasárnapi játéknapján a Parma otthonában maradt alul 3-2-re.

A mérkőzésen nagyon gyengén teljesített a milánóiak válogatott támadója, Mario Balotelli, akit már a szünetben lecserélt Massimiliano Allegri, aki a következőképp értékelte a kudarcot a Sky Italia csatornának:

"Az első félidőben csupán két ellentámadásból tudtuk veszélyeztetni a hazaiak kapuját. A második félidőre néhány dolgot megváltoztattam a csapat felállásán, például lehoztam Balotellit, mivel nem nyújtott remek teljesítményt, ellentétben Andrea Polival. Balotellinek csak néhány jó megmozdulása volt, de összességéen nem játszott jól, pedig megvannak a tulajdonságai hozzá. Emellett már volt egy sárga lapja és féltem, hogy 10 emberre fogyatkozunk. A szünet után már jobban ment a játék, kiegyenlítettünk és közel álltunk ahhoz is, hogy megszerezzük a győztes gólt, csak jött az a szabadrúgás az utolsó percben. Naívak voltunk és mindkét félidő végén megérdemeltük a gólokat."

Videók