Marrotta elárulta, végleg megveszik-e Lukakut a Chelsea-től

A belga csatár kölcsönszerződése június 30-án jár le.


Ott van a Bajnokok Ligája nyolcadddöntőjében az Inter csapata, miután összesítésben 1-0-ra legyőzték a Portót. A párharcot Romelu Lukaku gólja döntötte el, így ha nem is ez élete szezonja, erre mindenképp büszke lehet, még akkor is, ha a kedd esti meccset csak a kispadon kezdte.

Más kérdés, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint a belga csatárt nem marasztalják a milánóiak, amiről a klub vezérigazgatója, Guiseppe Marotta beszélt a lefújás után a Sky Italianak.

„A kölcsönszerződés csak egy évre szólt, június 30-án lejár, és azt követően visszatér a Chelsea-hez.”

„Ez egy példátlan szezon volt. Természetesen a világbajnokságra gondolok. A problémák, amikkel szembesültünk, más csapatokat és játékosokat is érintettek, akik szerepeltek a tornán.”

„Lukaku az egyik ilyen gondunk, de Brozovic sem az a játékos, akit megismertünk korábban. Romelu fizikális állapota nem elég jó ahhoz, hogy a benne rejlő klasszist felszínre tudja hozni, akihez hozzászokhattunk az évek alatt.”

A korábbi közönségkedvenc nagy reményekkel érkezett vissza Olaszországba, de egyelőre a sérülések és a kiegyensúlyozott teljesítmény hiánya is rányomja a bélyegét a szezonjára: 17 fellépésen mindössze öt gólt tudott szerezni.

Borítókép: Getty Images Europe /  Alex Pantling
 

Videók