Mancini: Pirlo szerencsés

Vajon ezzel mire akart utalni Roberto Mancini?!


Roberto Mancini szerint az Atalanta magabiztosan játszhat majd a Paris Saint-Germain ellen és sok sikert kíván Andrea Pirlónak is a Juventus kispadján, akit szerencsésnek nevezett.

Az Atalanta a PSG-vel fog találkozni a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében ezen a héten, és az olasz szövetségi kapitányt arról kérdezték, hogyan látja ezt a találkozót.

"Nyugodtnak kell lenni és csak a PSG-re koncentrálni, aki egyértelműen több tapasztalattal rendelkezik náluk. Bizonyára nem lesznek csúcson. Elvesztették Edinson Cavanit, nem lesz Angel Di María, Marco Verratti, Kylian Mbappé minden bizonnyal, akik kulcsszereplők lehetnének."

Sport365.hu - Del Piero: Pirlo jobb lehet, mint Zidane

Alessandro Del Piero úgy véli, hogy régi csapattársa, Andrea Pirlo még jobbat tud majd tenni a Juventus csapatával, mint Zinedine Zidane a Real Madriddal. Fotó: Daniele Badolato - Juventus FC/Juventus FC via Getty Images Mag Maurizio Sarri menesztése nem volt meglepő, miután kiestek a Lyon ellen a Bajnokok Ligájából, addig Andrea Pirlo kinevezése már inkább, hiszen még egyáltalán nincs tapasztalata edzői szinten.

Az Olympique Lyon kiütötte a Bajnokok Ligájából a Juventust, majd ezután menesztették is Maurizio Sarrit a vezetőedzői posztjáról, akinek helyét Andrea Pirlo vette át.

"Sarri nem volt képes nagy változást hozni a Juventusnál. Pirlo szerencsés. Egyből a világ egyik legjobb csapatánál dolgozhat. Nem mindenki kap ilyen lehetőséget, bár én sem nagyon alulról indultam, hiszen a Fiorentina volt az első csapatom, de az mégsem a Juve. Természetesen kicsit viccelek, mert ha kerestem volna vlaakit, akkor én is Andreára gondoltam volna, hiszen nagyon ismeri a labdarúgást. Mint Daniel De Rossi, szerettem volna velük együtt dolgozni. Andrea egy új utat nyit meg a Juve számára, amihez sok sikert kívánok!"

Forrás: football-italia.net
Borítókép: Lukas Schulze - UEFA/UEFA via Getty Images

Videók