„Le akarom nyűgözni Maldinit és Ibrahimovicot”

Fikayo Tomori plusz motivációt kapott Milánóban.


Az AC Milan hátvédjének extra erőt ad, hogy napról napra olyan emberek előtt bizonyíthat, mint Paolo Maldini és Zlatan ibrahimovic.

A 23 éves játékos 2021 januárjában kölcsönszerződéssel került a Chlesea-től a piros-feketékhez, akik a nyár folyamán meg is vásárolták őt. Az angol labdarúgó nemrég arról beszélt, minden nap próbál tanulni valamit Paolo Maldinitől.

„Amikor hozzám beszélt, azt éreztem: hű, Paolo Maldini. Nagy nyomás, hogy tudom, minden meccset néz és minden nap ott van az edzőpályán” – mondta a Football Italia szerint.

„Védő vagyok és le akarom nyűgözni őt, így amikor az előző szezonban a kölcsönszerződésem felénél jártam, megkérdeztem őt, mit gondol a játékomról, mit kell javítanom. Elkötelezett. Nem csak velem, a többi védővel és játékossal szemben is. Ha egy ilyen legenda van a csapatnál, akire hallgatsz, az nagyon nagy segítség” – tette hozzá.

Tomori nemcsak Maldini szerepét emelte ki, hanem Zlatan Ibrahimovicét is.

„Van egy bizonyos nézet róla a médiában, de olyan aurája van az öltözőben és a pályán, hogy érzed, bátorít a hangja, és ez mindenkit felemel.”

„Milánóban szeretik. Biztos akar lenni abban, hogy a csúcson teljesít. Nem olyan agresszív, mint amilyennek az emberek gondolják” – mondta a 40 éves játékosról.

Borítókép: Facebook.com/AC Milan

Forrás: fotbolltransfers.com

Videók