Közleményben reagált a TikTok-botrányra a Napoli csatára

Victor Osimhenről két videó került ki a klub hivatalos felületére, az ügynöke már jogi útra akarta terelni az ügyet.


Döcögősen indult a szezon a címvédő nápolyiak számára, nehezebben gyűltek a pontok, ráadásul a klub megítélését és a hangulatot is felkavarta az a két rövid videó, amit a csapat támadójáról, Victor Osimhenről készítettek.

A futballista válaszul minden, a Napolira emlékeztető képét leszedte az Instagramról, az ügynöke pedig bírósághoz akart fordulni. Mindeközben több nemzetközi lap már arról cikkezett, hogy melyik klub vinné a télen a csatárt.

A hétvégére azonban rendeződni látszanak a dolgok: a csapat nyert, Osimhen egy góllal vette ki a részét a Lecce elleni győzelemből, majd hivatalos közleményt adott ki:

„Csodálatos döntés volt számomra, hogy 2020 nyarán Nápolyba jöttem. A nápolyiak sok szeretetet és kedvességet mutattak nekem, nem engedem, hogy bárki közénk álljon. A nápolyi emberek szenvedélye táplálja a tüzet, hogy mindig szívvel és lélekkel játsszak, a címer iránti szeretet törhetetlen, amit büszkén viselek. A nápolyiak elleni vádak hamisak.

Sok nápolyi barátom van, akik a családom és a mindennapi életem részévé váltak. Köszönöm a nigériaiaknak és mindenkinek, hogy felemelték a hangjukat, hogy támogassanak és kiálljanak mellettem. Örökké hálás leszek. Támogassuk az egységet, a tiszteletet és a megértést. Forza Napoli!”

Az olasz együttes kedden 21:00-kor a Real Madrid csapatát fogadja a Bajnokok Ligájában.

Borítókép: Maurizio Lagana/Getty Images

Videók