Komoly: nagy változások az olasz bajnokságban szereplő csapatnál

Az edző, valamint a sportigazgató is lapátra került a Serie A-ban edződő együttesnél.


Az olasz bajnokságban sereghajtó Benevento labdarúgócsapata menesztette Marco Baroni vezetőedzőt és a helyére Roberto De Zerbit nevezte ki.

 
A tréner elbocsátása nem meglepő, ugyanis az együttes a Serie A történetének legrosszabb szezonrajtját produkálta azzal, hogy kilenc forduló alatt egyetlen pontot sem tudott szerezni.
 
A kudarcszéria nem csupán a tréner állásába került, mivel szintén menesztették Salvatore Di Somma sportigazgatót.
 
Baroni 2016 nyarán vette át a másodosztályba feljutott Beneventót, s rögtön első szezonjában - a klub története során először - az élvonalba vezette a gárdát. A szerződése alapján a szakembernek a klub most 800 ezer eurót fizet a menesztés miatt.
 
Az új edző, a 38 éves Roberto De Zerbi még tapasztalatlannak számít a Serie A-ban, eddig ugyanis csupán egyszer, tavaly szeptember 6-tól november 30-ig irányított ott csapatot, mégpedig a Palermót.

Újabb komoly csapás érte a gödörben lévő Milant " NEMZETKÖZI FOCI › Olasz foci

Az AC Milan a hétvégén csak 0-0-s döntetlent játszott a Genoa ellen. A meccsen piros lapot kapott Leonardo Bonucci, aki lekönyökölte ellenfelét. A védőnek két mérkőzést kell kihagynia eltiltás miatt, így a piros-feketék nem számíthatnak rá a Chievo, valamint a Juventus elleni bajnokin sem. Cristiano Ronaldót ötödször választották a FIFA-nál az Év játékosának.

Videók