Ittas vezetésen kapták az olasz válogatott kapust

A Genoa ifjú hálóőrét, Mattia Perint ittas vezetésen érte az olasz rendőrség, a kapus azonban olcsón megúszta az esetet, ráadásul a klubja részéről sem fog komoly szankciókat kapni.


Mattia Perint a Serie A egyik legtehetségesebb kapusaként tartják számon, az ifjú hálóőr teljesítményével már az AC Milan érdeklődését is felkeltette. A 22 éves játékos nemrégiben bemutatkozhatott az olasz válogatottban is, ezt pedig pechére barátaival meg is ünnepelte.

Az ANSA hírügynökség értesülése szerint a portás épp a vacsoráról tartott haza, amikor Golfját megállította a rendőrség, az ellenőrzéskor pedig kiderült, ittasan ült a volán mögé, így hátra kellett hagynia gépjárművét, de szerencséjére ezzel, és egy büntetéssel megúszta az esetet.

"A barátaival megünnepelte válogatott bemutatkozását, és éppen hazatartott. A véralkoholszintje minimális volt. Ugyanúgy tisztelem ettől függetlenül, mint ahogy eddig is tettem, de természetesen fizetnie kell tettéért” – nyilatkozta a híreket megerősítve Genoa edzője, Gian Piero Gasperini.

Perinre és klubjára hétfő este az újonc Palermo vár a Serie A 12. fordulójának záró mérkőzésén.

Videók