Inzaghi: Az Inter tárt karokkal várja Eriksent

Ez egy komoly döntés.


Christian Eriksen jövője bizonytalan, miután megműtötték, de az Inter új edzője, Simone Inzaghi reménykedik a dán játékos visszatérésében.

A 29 éves Christian Eriksen szíve megállt a futballpályán, amikor Dánia első Európa-bajnoki mérkőzését játszotta Finnország ellen. A dán válogatott sztárjának élete rövid ideig veszélyben volt, de szerencsére felépült, és egy kardioverter-defibrillátort ültettek a mellkasába. A dán válogatott sztárja most jól érzi magát, de labdarúgó pályafutása bizonytalan. A Serie A- ban defibrillátorral rendelkező játékosok nem játszhatnak. Simone Inzaghi, aki nemrég kétéves szerződést írt alá az Interrel, megszólalt Eriksen kapcsán.

„Eriksennel még az Európa-bajnokság előtt beszéltem. Bízok benne, hogy visszatér, és mi tárt karokkal várjuk itt. Eriksen egy nagyon fontos játékos volt az előző szezon második felében.”


Fotó: Inter/Twitter

Ezt követően beszélt a PSG-hez távozó Achraf Hakimiról és Romelu Lukakuról is.

„Tudtam, hogy Hakimit eladják, de ígértem egy olyan csapatot, amely versenyképes lesz. Minden nap beszélek a vezetőséggel, és szeretnénk jobb eredményeket elérni a Bajnokok Ligájában. Az Inter 2011 óta nem szerepelt a rájátszásban. Többször beszéltem Lukakuval. Csalódott volt, hogy kiestek az Európa-bajnokságról, de a pihenője után visszatér hozzánk.”


Fotó: Italian Football TV/Twitter
 

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: footballitalia/Twitter

Videók