Icardi ezekben a csapatokban köthet ki

Búcsút intene az Internek.


Mauro Icardi karrierje az Internél utolsó hónapjaiba lépett. A spanyol AS megtudta, hogy a támadó figyelmen kívül hagyja a Serie A klub hosszabbítási ajánlatát, jelenlegi kontraktusa 2021-ben jár le, és már nyáron váltani akar a Bajnokok Ligája cím üldözése miatt.
 
Icardi álma a Real Madrid lenne, de a spanyol csapat nem igazán érdeklődik az argentin támadó után.  Sokkal valószínűbb állomás lehet a Juventus, akik régóta figyelik a játékost. A Napolit is érdekelné a gólerős csatár megszerzése, egy nagy fizetést is készek ajánlani neki, és a Manchester United is a kérők közt lehet, akik Romelu Lukakut is odaadnák érte cserébe.
 
Icardi hat éve van a csapatnál, januárban romlott meg viszonyuk, amikor hosszabbítási tárgyalásai annyira elmérgesedtek, hogy a kapitányi karszalagot is elvették tőle. Azt követően hosszú ideig nem volt hajlandó pályára lépni a játékos. Belsős információk szerint a 220 milliós kivásárlási árban nem tudtak megegyezni a játékos ügynökével és feleségével. A játékoshoz közeli források szerint egyértelműen érzelmei vezérlik a játékost, nem a pénz.
 
Ezek után nem csak a játékos menne szívesen, a klubnál is vannak, akik megválnának tőle, viszont ezzel a színjátékkal csak csökkentették a játékos értékét. Ennek ellenére az informátorok szerint még mindig kaphat 60 millió eurót érte az Inter.
 
A spanyol lap azt is hozzáteszi, hogy bár Icardi nincs az első számú jelöltek között a Bernabéuban, és nem tervezik, hogy lépnének érte, valóra válhat a játékos álma, ha a blankóknak nem sikerül megkaparintani kiszemeltjeiket. Megjegyzik, ha ez nem történne meg a régi „rajongó” Juve lehet a legvalószínűbb befutó.
 
Fotó forrása: Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images

Videók