Ibrahimovic: Hiszek-e a Scudettóban? Hiszek Zlatanban!

Zlatan ismét nem hazudtolta meg magát.


Zlatan Ibrahimovic, a milánói hős azt mondta, hogy örül Mario Mandzukic érkezésének, és elismerte, hogy a fiatalok motiválják őt.

Sport365.hu - Ismét élre állt a Milan - A riválisok továbbra elégedetlenek a bírókkal

Az AC Milan cagliari sikerével visszaelőzte a városi rivális Internazionalét az olasz labdarúgó Serie A 18. fordulójának hétfői zárómérkőzésén, és ismét a tabella élére állt. Serie A, 18. forduló: Cagliari-AC Milan 0-2 (0-1) Borítókép: Enrico Locci/Getty Images

A svéd csatár kétszer is betalált, így 2-0-ra győzött a Rossoneri a Cagliari ellen, a meccs után pedig a Sky Sport Italia előtt elárulta, hogy nem volt egyszerű mérkőzésük.

„Még egy gólt kellett szereznem. Kettő kellett a győzelemhez. Nehéz játék volt. 57 napig nem játszottam, sajnálom. Megesik az ilyen.”

A 74. percben Alexis Saelemaekers piros lapot kapott, így az utolsó percekben emberhátrányban kellett átvészelni a Cagliari nyomását.

„Nem könnyű kevesebben játszani egy olyan csapat ellen, amely ellen alapból sem könnyű. A fiatalok motiválnak, kihívást jelentenek, hogy megnézzem, ki bírja tovább. Nem adom fel, és megmutatom nekik, hogy tudok annyit futni, mint ők. Jól teljesítünk a bajnokságban, és már majdnem féltávnál járunk. Most jönnek a legnehezebb mérkőzések. Nagyon nehéz idők jönnek, és nem tudom, hogy Mandzukic és Meite mellett lesz-e még érkező. De nagyon boldog vagyok Mandzukic érkezése miatt, mert így már ketten vagyunk, akik megijeszthetik az ellenfeleket.”

Zlatan korábban azt mondta, hogy a Milánnak a Scudetto megnyerésére kell törekednie, és nagyot kell álmodnia, de arra a kérdésre, hogy hisz-e a bajnoksági címben csak annyit válaszolt: „Hiszek Zlatanban!” Az újságíró feltette a szokásos kérdést egy esetleges szerződéshosszabbításról: "Rajta, Paolón múlik. Nagyon boldog vagyok Milánóban. Ez a visszatérés az AC Milanba nagyon megváltoztatott. Boldog vagyok.”

Forrás: football-italia.net
Borítókép: Enrico Locci/Getty Images

Videók