Ibrahimovic: Ha 20 éves lennék ...

Na mi lenne akkor? Aranylabda? Bajnokok Ligája győzelem?


Zlatan Ibrahimovic két góljának köszönhetően az AC Milan legyőzte a Bologna csapatát az olasz labdarúgó-bajnokság első fordulójának hétfő esti mérkőzésén. Ennek ellenére ő még sem volt elégedett a teljesítményével.

Sport365.hu - Zlatan ismét olyat tett, amit eddig még soha

Az AC Milan Zlatan Ibrahimovic duplájával 2-0-ra nyert otthon a Bologna ellen az olasz labdarúgó-bajnokság első fordulójának hétfő esti mérkőzésén. A 39. születésnapját jövő szombaton ünneplő svéd klasszis az első félidőben fejjel, a másodikban pedig büntetőtőből volt eredményes. Érdekesség, hogy Ibrahimovic - aki a 22.

A 39. születésnapját jövő szombaton ünneplő svéd klasszis az első félidőben fejjel, a másodikban pedig büntetőtőből volt eredményes.

"Jó formában vagyok, sokat dolgozom. Nyertünk, de több gólt is szerezhettem volna. Ha 20 éves lennék, lőttem volna még vagy két gólt. Nem vagyok öreg, olyan vagyok, mint Benhamin Button, öregként kezdem és fiatalon halok meg! A csapat jól működött, nem vagyunk százszázalékosak, ezért elkövettünk néhány hibát, de bizakodóak vagyunk."


Fotó: Pier Marco Tacca/Anadolu Agency via Getty Images

"A cél az, hogy jobban teljesítsünk, mint az előző szezonban. A fiatal játékosok keményen dolgoznak. Idén egységesnek kell lennünk, magabiztosan kell játszanunk, és minden mérkőzést úgy kell kezelnünk, mint egy kupadöntőt. Szeretek felelősséget vállalni. A legnagyobb nyomás az, amit magamra teszek. Nem szeretném azt, hogy az emberek a koromról beszéljenek, azt akarom, hogy ugyanúgy bánjanak velem, mint mindenkivel. Nem számít, hogy 38 éves vagyok-e, azt akarom, hogy úgy kezeljenek, mint egy 20 évest. A célom pedig, hogy ugyanazt a munkát is végezzem."

Forrás: football-italia.net
Borítókép: Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images

Videók