Ibrahimovic: A fejem még mindig jó, de a testem öregszik, és ez probléma

Érzi karrierje végét a svéd klasszis.


Zlatan Ibrahimovic elárulta, hogy amikor megérkezett az AC Milan csapatához, az volt az első kérdése, hogy hány ember játszott már közülük a Bajnokok Ligájában. Ekkor csak két játékos emelte fel a kezét.

A 39 éves Zlatan Ibrahimovicnak komoly sérülési problémái voltak ebben a szezonban. Mint tudják, kihagyta az Európa -bajnokságot, és nem igazán szabadult meg a sérülésektől. Elismeri, hogy a teste kezdi nem jól kezelni a nagy terhelést.

„A fejem még mindig jó, de a testem öregszik, és ez probléma. Meg kell hallgatnom, minden tanácsot, amit kapok, és napról-napra kell gondolkodnom. Amikor megérkeztem a csapathoz, megkérdeztem hányan játszottak már a Bajnokok Ligájában. Csak két játékos emelte fel a kezét, először azt hittem, hogy ez vicc. Tavaly a bajnokság megnyerése és a Bajnokok Ligája elérése volt a cél. Második lettünk, ami haladás, de mindannyian jobbat akarunk. Most meg akarjuk tenni a következő lépést, és tudjuk, hogy a címek hiányoznak. Mindannyian nagyon keményen dolgozunk ezért.”

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Milan Posts/Twitter

Videók