Ibra megúszta súlyosabb sérülés nélkül

Nem szakadt el Ibrahimovic Achilles-ina.


Nem kell számolnia a legrosszabb forgatókönyvvel Zlatan Ibrahimovicnak, az AC Milan svéd labdarúgójának.

A 38 éves klasszis az együttes hétfői edzésén sérült meg, az olasz sajtóban később olyan hírek is napvilágra kerültek, miszerint a csatár pályafutása idő előtt véget ér, mivel elszakadhatott az Achilles-ina. A klub kedden hivatalos közleményben jelezte, a kiváló támadónak csak a vádlija sérült, és várhatóan egy hónapig lesz harcképtelen.

OFFICIAL STATEMENT: ZLATAN IBRAHIMOVIĆ | AC Milan

AC Milan announces that Zlatan Ibrahimović has sustained an injury to his right soleus muscle during yesterday's training session. The Achilles tendon is perfectly intact. The player will undergo a scan in ten days time.


Ibrahimovic a koronavírus-járvány olaszországi kitörését követően Svédországba utazott, edzéseit a résztulajdonában álló Hammarbynál kezdte meg. Olaszországba május elején tért vissza, de mielőtt csatlakozott volna csapatához, házi karantén várt rá.

A támadó januárban, fél évre írt alá a Milanhoz, amely a tabellán 36 ponttal a hetedik helyen áll. A Serie A küzdelmeit március 9-én függesztették fel, az olasz kormány várhatóan csütörtökön dönt arról, mikor folytatódhatnak a küzdelmek. A Milan játékosai a múlt héten álltak újra edzésbe.

Ha szívesen olvas focisztorikat, érdemes megnézni ezt a posztunkat és játszani a könyvért! 

Borítókép:Giuseppe Cottini/NurPhoto via Getty Images

Videók