Hallott már ilyet? Bevásárolhatja magát a Lazio keretébe a középpályás!

Felettébb érdekes záradékot tettek Kamada Daicsi szerződésébe a Lazionál.


A japán játékos maga dönthet sorsáról a szezon végén, Fabrizio Romano szerint ugyanis szokatlan záradék került a játékos egy éves kontraktusába.

A 27 éves futballista szabadügynökként, tavaly nyáron érkezett a Biancocelestihez, miután lejárt a szerződése a német Eintracht Frankfurt csapatánál. Mivel csak egy éves „házasságot” kötöttek a felek, Kamadanak a szezon végén opciós joga van 2027 júniusáig meghosszabbítani a szerződését az örök városban.

A furcsa záradék aktiválásához május végéig kell a japán válogatott futballistának potom 100 eurót fizetnie a fővárosi klub számlájára, az olasz újságíró szerint tehát bizonyos, hogy a következő hetekben eldől Kamada sorsa, aki, ha nem él jogával, szabadügynökké válik a nyáron.

Maurizio Sarri irányítása alatt a kezdetekben nem igazán gyökerezett meg a kezdőben, azonban Igor Tudor érkezésével az ő helyzete is megváltozott, a horvát szakember eddig a csapat mindhárom Serie A-s mérkőzésén a kezdőcsapatba jelölte a korábbi frankfurti sztárt, aki így a szezonban már 32 mérkőzésen lépett pályára, ezeken 1 gólt és 1 gólpasszt jegyezve.

(Borítókép: Instagram-kamadadaichi)

Videók