„Eriksennek csak időre van szüksége”

A dán középpályás sokkal jobb teljesítményre is képes.


Borja Valero szerint Christian Eriksennek „csak időre van szüksége”, hogy virágozzon az Interben, míg szerinte Lautaro Martínez jobb lenne, ha maradna.


Fotó: Claudio Villa - Inter/FC Internazionale via Getty Images

Valero elmondta véleményét Marcelo Brozovic csapattársáról, aki az utóbbi szezonokban kulcsfontosságú játékos lett a Nerazzuri számára.

"A három év alatt, míg mellette játszottam hatalmas fejlődésen ment keresztül. Az idő múlásával rájött mennyire erős, és még mindig folyamatosan fejlődik" - mondta a Gazzetta dello Sport-nak.


Fotó: Claudio Villa - Inter/Inter via Getty Images

Eriksen a koronavírus kitörése előtt nem segítette góllal az Intert, de a spanyol labdarúgó hisz a dán középpályás ragyogásában.

"Eriksen a szezon közepén érkezett. Az előző héten még a Tottenhamnél játszott, majd egy héttel később országot, bajnokságot, nyelvet, edzésrendszert és klubot váltott. Ez nem könnyű. Amikor már kezdett formába lendülni, leállt a bajnokság. Minden adott számára, hogy sikeres legyen az Interben, csak időre van szüksége."


Fotó: Claudio Villa - Inter/Inter via Getty Images

Végül a veterán Inter játékos azt tanácsolta Lautaro Martíneznek, hogy hagyja figyelmen kívül a Barcelona érdeklődését, és segítse az Intert a csúcsra vinni.

"Egy nagyon fontos projekt közepén járnak, amelyet mindenki láthat. Ahoz, hogy ezt elérjék, az lenne a legjobb, ha maradna."

Forrás: football-italia.net
Borítókép: Claudio Villa - Inter/Inter via Getty Images

Videók