Elhagyhatja a Juvét a csapat egyik legnagyobb sztárja

Testvére nyilatkozott.


Paulo Dybala testvére és ügynöke felfedte, nagy esélyt lát arra, hogy a nyáron távozik a Juventus sztárja, és a Manchester Uniteddel állnak kapcsolatban.

 
Dybala szenved, mióta az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo megérkezett a csapathoz a Real Madridtól, mindössze 5 gólt sikerült összehoznia 28 bajnokin. Az argentin válogatott támadó - aki 22 Serie A gólt lőtt az előző szezonban - csak 10 találatot jegyzett a 2018-19-es szezonban minden sorozatot figyelembe véve.
 
Dybala egyre inkább érdekli az újraépítés előtt álló Premier League óriást, a Unitedet, és testvére elmondta a 25 éves támadó nem boldog Torinóban.
 
– Jó esély van rá, hogy elhagyja a Juventust, – mondta Gustavo Dybala a Radio Impacto Cordobának. – Változásra van szüksége, jól érezte magát Olaszországban, de többé már nem. Mondjuk ki, Paulo már nem boldog, ahogyan több Juventus játékos sem. Nem ő lesz az egyetlen, aki távozhat. Probléma Ronaldóval? Nem, a pályán kívül nincs gond Cristianóval. A gond a pályán van: Paulo fiatal, játszania kell. Cristiano egy remek személy, és sosem volt problémánk vele. Jó a viszonyuk. Volt néhány taktikai félreértés, és azt sem felejthetjük el, hogy ugyan azon a poszton játszanak.
 
Fotó forrása: Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

Videók