Csak Ronaldo keres majd jobban a holland csodatininél a Juvéban

Elképesztő összeget tehet majd zsebre.


A Juventus nemsokára bejelentheti Matthijs de Ligt leigazolását. A fiatal középhátvéd több európai óriás fókuszában volt, de úgy tűnik jövője Olaszország felé vezet.
 
A 'The Guardian' legfrissebb információi szerint, a Juventus megegyezett a játékossal egy öt éves szerződésben, mely alatt minden évben 24 millió eurót kereshet, azaz 301 ezret hetetnte, ami bónuszokkal együtt 463 ezerre kúszhat fel. Emellett egy 134 milliós kivásárlási árat is a kontraktusba foglalnának, ami lehetőséget adhat a játékosnak a távozásra, ha arra kerülne a sor.
 
Az is mutatja, milyen óriási erőket mozgosítanak a torinóiak a holland csodatiniért, hogy a fizetése egészen közel lesz Cristiano Ronaldoéhoz, aki 31 milliót tesz zsebre évente, de például a PSG sztárja, Mbappé "csak" 17.5-öt keres. A Juventusban egyébként Dybala lesz a harmadik legjobban fizetett játékos 5.5 milliós éves keresettel.
 
Úgy tűnik tehát, hogy Mino Raiola, a játékos ügynöke elérte a célját, amikor Európa top klubjait versenyeztette a játékosért, és megszerezte az óriási fizetést. A Barcelona nagy valószínűséggel éppen a pénzügyieken csúszott el, viszont a PSG továbbra sem adja fel a harcot, és tárgyal a játékosért klubjával, sőt, Raiola is szívesebben vinné Párizsba a játékost ezért győzködi az Ajax vezetőit, inkább oda adják el.
 
A Juventusnak viszont már csak a holland csapattal kell megegyeznie. Az angol újság szerint 70 millióban egyezhet meg a két fél. A korábbi információk szerint is ennyit szeretne látni érte a holland gárda, de a Juventus 67 milliót plusz további feltételek teljesülése esetén további 12 milliót ajánlana.
 
Fotó forrása: VI Images via Getty Images
 

 

Videók