Cristiano Ronaldo maradásához Pirlo a kulcs

Vajon hol folytatja pályafutását a portugál klasszis?


Sok szó esett Cristiano Ronaldo jövőjéről az elmúlt hetekben. A válogatott szünet pedig ezt a helyzetet csak tovább táplálta, hiszen ez idő alatt ki lehetett vesézni Ronaldo helyzetét a Juventusnál.

Sport365.hu - A Juventus kénytelen lesz eladni Cristiano Ronaldót?!

A Juventus 2018 nyarán 100 millió fontért szerződtette Cristiano Ronaldót a Real Madridból, hogy segítsen nekik 1996 után újra megnyerni a Bajnokok Ligáját. Azóta két év telt el, és a Juventus nagy sikere még mindig várat magára. Ennek ellenére azt nem lehet mondani, hogy Ronaldo az elmúlt két és fél évben nem ért el nagy sikereket Torinóban.

Úgy tűnik azonban, hogy a csatár jövője Torinóban rejlik, legalábbis addig, amíg a jelenlegi szerződése szól, ami 2022-ben jár le. A torinói Tuttosport újság arról számol be, hogy Cristiano Ronaldo a Juventusnál marad, ami nagyrészt a vezetőedzőnek, Andrea Pirlónak köszönhető. Pirlo és Ronaldo kapcsolata rendkívül jó, és az olasz mester azt szeretné, ha Cristiano tovább folytatná náluk a rekordok megdöntését.


Fotó: marca.com

"A Pirlo által elvarázsolt Ronaldo" - olvasható a Tuttosport digitális kiadásában - 2022-ig a Juventusnál marad.

Az Öreg Hölgy sportigazgatója, Fabio Paratici is kommentálta a játékos jövőjét, és ragaszkodott hozzá, hogy nem távozik a 35 éves legenda. "Biztosíthatom önöket arról, hogy Ronaldo jövője a Juventusnál van" - mondta Paratici a DAZN-nak. - "Nyilván minden nap megjelennek a hírek, de nem figyelünk rájuk."

Sport365.hu - "Cristiano Ronaldo tudatlan, és nem tiszteli a csapattársait"

A Juventus egykori játékosa komoly kritikát fogalmazott meg a csapat legnagyobb sztárjával, Cristiano Ronaldóval szemben. Ronaldo nehéz időszakot tudhat a háta mögött, ugyanis négy meccset hagyott ki pozitív koronavírus teszt miatt, ráadásul az olasz sportminiszter is kritizálta, hogy a diagnózis ellenére visszatért Torinóba.

Forrás: marca.com
Borítókép: Giuseppe Maffia/NurPhoto via Getty Images

Videók