Cristiano Ronaldo közölte a csapattársakkal a döntését

A portugál klasszis el akarja hagyni a Juventust. Allegri érkezése megpecsételné Ronaldo jövőjét.


A 36 éves Cristiano Ronaldóról már régóta hírlik, hogy távozik a Juventustól. Egyes információk szerint, a sztár már közölte a csapattársaival is, hogy távozni szeretne.

Komoly fordulatok lehetnek a közeljövőben Torinóban. Fabrizio Romano átigazolási szakértő szerint a csapat vezetőedzőjét - az egykori nagy játékost - Andrea Pirlót menesztik. Emellett olyan hírek keringenek, miszerint Cristiano Ronaldo, akinek még egy éve van hátra a szerződéséből, már ezen a nyáron el akarja hagyni a Juventust.

Az Il Messaggero című olasz lap azt állítja, hogy a portugál világsztár közölte a csapattársaival, hogy távozni szeretne. Mindeközben úgy tűnik, hogy a Juventus korábbi edzője, Massimiliano Allegri váltja Pirlót. A La Repubblica korábbi információi szerint Allegri a Juve elnökét, Andrea Agnellit sürgette Ronaldo eladására, még mielőtt 2019 nyarán menesztették volna. Lehet, hogy ez áll a háttérben? Allegri ha jön, Ronaldo biztosan távozik?


Fotó: Nicolò Campo/LightRocket via Getty Images

Ronaldo éves fizetése 31 millió euró, a Juventusnak pedig pénzügyi gondjai vannak, ami szintén egy jó ok az elengedésére.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Daniele Badolato - Juventus FC/Juventus FC via Getty Images

Videók