Cristiano Ronaldo kész tanúskodni a Juventus elleni vizsgálatban

Nagy a baj a Juventus csapatánál.


A La Gazzetta dello Sport szerint Cristiano Ronaldo kész tanúskodni és beszélni a torinói ügyészséggel a Juventus fizetéseivel kapcsolatos pénzügyi nyomozásban.

A portugál sztár azon Juventus-játékosok közé tartozik, akik 2020 márciusában négy havi fizetésükről mondtak le. A nyomozók azonban olyan magánmegállapodásokat találtak, amelyek bizonyítani látszanak, hogy a játékosok továbbra is háromhavi fizetést kaptak, anélkül, hogy a tartozásukat bejegyezték volna a mérlegükbe, és nem tájékoztatták volna a FIGC-t.

Az Il Corriere della Sera január elején hozta nyilvánosságra a Cristiano Ronaldóéhoz tartozó dokumentumot, amelyet azonban csak a Juventus ex-igazgatója, Fabio Paratici írt alá, CR7 nem. Több jelentés szerint a Juventus még mindig 19,5 millió euróval tartozik Ronaldónak. Ronaldo korábban nem volt hajlandó válaszolni a torinói ügyészség kérdéseire, de a Gazzetta szerint most már kész vallomást tenni.

Azt még nem tudni, hogy mikor és hol kerül sor a találkozóra Ronaldo, az olaszországi ügyvédei Salvatore Pino e John Shehata, valamint a torinói ügyészek Mario Bendoni és Ciro Santoriello között, de Olaszország, Madrid és Lisszabon tűnik a legvalószínűbb helyeknek, ahol Ronaldo tanúskodni fog.

Borítókép: Khalid Alhaj/MB Media/Getty Images

Videók