Cristiano Ronaldo és a Juventus legnagyobb problémái

Közös vágy, hogy nyáron elváljanak útjaik. TOP5: Ezt is sokan olvasták a Sport365-ön.


A nyári átigazolási időszak döntő időszakba lép, az egyik kérdés azonban még megválaszolatlan, hogy Cristiano Ronaldo marad-e a Juventus játékosa ebben a szezonban.

A Juventust is erősen érintette a gazdasági válság, és továbbra is tervben van, hogy Ronaldo évi 31 millió eurós fizetéséből faragjanak. Azonban számos akadály van a két fél között, és a portugál klasszis távozása éppen ezért nem valószínű.

A Real Madridba való visszatérés
A 2020/21-es szezon vége felé Ronaldo megkereste a Real Madridot, hogy felajánlja szolgáltatásait korábbi klubjának. A klub azonban azonnal elutasította ezt a javaslatot, tekintetük határozottan a Paris Saint-Germain támadójára, Kylian Mbappé szerződtetésére szegeződött.

Messi becsukta az ajtót a PSG-ben Cristiano előtt
A második lehetőség, amely korábban lehetségesnek tűnt, a Paris Saint-Germain-be való költözés volt. Azonban a francia klub Messi mellett döntött, és ezzel szinte lehetetlenné vált, hogy Ronaldót is leigazolják.

A Manchester Unitedbe való távozás füstbe ment
A nyár elején azt suttogták, hogy Ronaldo visszatérhet a Manchester Unitedhez, ahol 2003 és 2009 között lenyűgöző időt töltött. A Vörös Ördögök azonban elsősorban Paul Pogba jövőjének megoldására összpontosítanak, aki szerződése utolsó évébe lépett.

Még egy év Juventusban
Bár a Juventus elismeri, hogy Ronaldo kulcsfontosságú játékos számukra, tudják, hogy távozása jelentős összeget szabadítana fel ahhoz, hogy Massimiliano Allegri újjáépítse a csapatot. A többi klub ajánlatainak hiánya azonban megnehezíti a Juventus sorsát, akik nem biztos, hogy szabadulni tudnak Ronaldótól.

Forrás: marca.com
Borítókép: CristianoRonaldo/Twitter

Videók