Cristiano Ronaldo az Európa-ligában? – Erre nem kerülhet sor

A Juventus a Bajnokok Ligája indulás nélkül, el kell adja a portugál sztárt.


A 36 éves Cristiano Ronaldóról már régóta hírlik, hogy távozik a Juventustól. Ha a klubnak nem sikerül bejutnia a Bajnokok Ligájába, akkor egyes információk szerint az olaszok nem engedhetik meg maguknak, hogy megtartsák a portugál Aranylabdást.

Sport365.hu - Cristiano Ronaldo szerződtetésében a Nike segíthet

A 36 éves Cristiano Ronaldo távozása kapcsán már nem meglepő, hogy újabb és újabb hírek érkeznek. Egyes értesülések szerint már nincs meg az összehang a klub és a portugál klasszis között, aki a Sportingba akar igazolni. Ott szeretné befejezni a pályafutását, ahol minden elkezdődött.

A Juventus nem túl sikeres idényt fut, zsinórban kilenc éven keresztül nyerték meg folyamatosan a bajnokságot, ami most megtört. Az Inter volt, aki véget vetett a rivális dominanciájának. A hétvégi AC Milan elleni elvesztett rangadó után pedig bizonytalanná vált a Bajnokok Ligájában való indulásuk is.

A Calciomercato.com azt írja, hogy a Juventus nem engedheti meg magának, hogy megtartsa Cristiano Ronaldót, amennyiben nem kvalifikálják magukat a rangos sorozatba. A 36 éves sztárnak 2022-ig van szerződése, és évente 31 millió eurót keres. A Juventusnak el kell adnia Ronaldót, hogy kompenzálják a kiesett pénzt.


Fotó: Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Valerio Pennicino/Getty Images

Videók