Buffon meghatóan búcsúzott Astoritól

A Fiorentina csapatkapitánya váratlanul hunyt el.


Sokkoló hirtelenséggel, mindössze 31 éves korában elhunyt Davide Astori, a Fiorentina csapatkapitánya. A 14-szeres olasz válogatott futballistától Gianluigi Buffon az Instagram-oldalán közzétett szívszorító levélben búcsúzott el, amelyet a Nemzeti Sport Online fordított le.
 
„Szia, kedves Asto. Nehezen beszélek nyilvánosan emberekről, mert mindig azt érzem, hogy a kapcsolat szépségét és egyediségét, a kölcsönös tiszteletet és vonzalmat nem volna illendő odadobni azok elé, akikben nincs elég érzékenység, hogy tiszteletben tartsanak bizonyos kötelékeket.
 
A te esetedben azonban, úgy érzem, kivételt kell tennem, mert fiatal feleséged van, a családtagjaid szenvednek, de főleg a kislányod miatt, aki megérdemli, hogy megtudja, hogy az apukája minden szempontból TÖKÉLETES VOLT... EGY NAGY, TÖKÉLETES SZEMÉLYISÉG...
 
Te voltál a legjobb megnyilvánulása egy régi, nagyszerű világnak, amelyben az olyan értékek, mint az önzetlenség, az elegancia, a jólneveltség és a tisztelet mások iránt, meghatározóak voltak. Nagyszerű dolog, hogy te voltál az egyik legjobb ember a sport világában, akivel találkozhattam.”
 
RIP
A te bolond Gigid
 

Tragédia: elhunyt a Fiorentina csapatkapitánya " NEMZETKÖZI FOCI › Olasz foci

Szombaton éjszaka tragikus hirtelenséggel meghalt Davide Astori, a Fiorentina 31 éves csapatkapitánya. A szomorú hírt vasárnap dél körül, közösségi oldalain közölte a firenzei klub, de a halál okára nem tért ki a csapat közleménye. A beszámolók szerint a tizennégyszeres olasz válogatott védőt udinei hotelszobájában, álmában érte a halál, vélhetően hirtelen szívmegállás végzett a hátvéddel, aki 2016 óta erősítette a lila klubot.

Videók