Buffon lehet mégsem vonul vissza

Egyáltalán nem biztos a döntésében.


Gianluigi Buffon, az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Serie A) szereplő Juventus klasszis kapusa egyáltalán nem tudja még, hogy visszavonul-e a szezon végén, írja a Nemzeti Sport.
 
A 39 esztendős olasz ikon tavaly júniusban még azt mondta, abban az esetben folytatná a pályafutását, ha a Juventus megnyeri a 2017–2018-as kiírásban a Bajnokok Ligáját – Gianluigi Buffon most ennek kapcsán arra tett utalást, más esetben sincs kizárva, hogy tovább futballozzon.
 
„Sok mindent át kell majd értékelnem és gondolnom, mielőtt meghozom a döntést – idézi Buffont a La Gazzetta dello Sport. – Az elnök úr, Andrea Agnelli rendkívülien viselkedik velem, öt éve azt ismételgeti, elég, ha majd a szezon egy pontján közlöm vele, folytatnám-e vagy sem. Én pedig így teszek, és ez most sem lesz másként. Nagyon szerencsés vagyok, hogy egy ilyen klubnál lehetek, nagyra becsülök itt mindenkit.”
 
„Jelenleg egyvalami biztos: ha a Juventus megnyeri a Bajnokok Ligáját, akkor nem fejezem be.”
 
Buffon 2001 óta 638 alkalommal lépett pályára a torinói csapat színeiben.
 

A Barcelona ajánlatot tesz a Pool braziljáért " NEMZETKÖZI FOCI › Spanyol foci

A Barcelona vezetőségének változatlanul feltett szándéka, hogy megszerzi a Liverpool brazil sztárját, Philippe Coutinhót. A Mundo Deportivo információi szerint a napokban el ki küldi a katalán klub vezetősége ajánlatát az angoloknak. A spanyol lap szerint a Barcelona akár 150 millió eurót is hajlandó lenne fizetni Coutinhóért.

Videók