"Azt hiszem, Ronaldo egyszer visszatér”

A Sporting CP elnöke bizakodó.


Cristiano Ronaldo jövője a Juventusban bizonytalan. A Sporting CP elnöke reméli, hogy a világsztár ott fejezi be a karrierjét, ahol az egész elkezdődött.

Az Athletic értesülései szerint, Ole Gunnar Solskjaer kapcsolatban áll a 36 éves Cristiano Ronaldóval a nyári átigazolása kapcsán. Az AS ugyanakkor kijelentette, hogy a portugál játékos még soha nem állt ilyen közel a Manchester Unitedbe való visszatéréshez.

Sport365.hu - Cristiano Ronaldo szerződtetésében a Nike segíthet

A 36 éves Cristiano Ronaldo távozása kapcsán már nem meglepő, hogy újabb és újabb hírek érkeznek. Egyes értesülések szerint már nincs meg az összehang a klub és a portugál klasszis között, aki a Sportingba akar igazolni. Ott szeretné befejezni a pályafutását, ahol minden elkezdődött.

Ronaldo szerződése a Juventusszal 2022-ig érvényes, de régóta emlegetik a távozását, annak ellenére is, hogy végül odaértek a Bajnokok Ligáját érő helyre a bajnokságban. Az ügynöke, Jorge Mendes korábban elutasította azokat a pletykákat, amelyek szerint Ronaldo ezen a nyáron visszatérhet a Sportng CP-be. Az elnök azonban reménykedik, hogy a későbbiekben még visszatér.

„Azt hiszem, hogy egyszer még itt fog játszani. Cristiano az elsők között küldött üzenetet, hogy gratuláljon nekünk a bajnoki győzelemhez. Most viszont még egy éve van a Juvével kötött szerződéséből, és tudom, hogy továbbra is a Bajnokok Ligájában szeretne játszani. Nyilvánvalóan csak tőle függ, hogy visszatér-e. Amellett, hogy fantasztikus játékos, Cristiano nagy rajongója a Sportingnak” – mondta Frederico Varandas a Sic Noticiasnak.

Sport365.hu - Ronaldo édesanyjának ígérete: beszélek vele, hogy visszajöjjön

Cristiano Ronaldo édesanyja, Dolores Aveiro különleges ígéretet tett a Sporting szurkolóinak. A Sporting 1-0-ra győzött a Boavista ellen a portugál labdarúgó-bajnokság 32. fordulójának hazai mérkőzésén. Ez a győzelem pedig lehetővé tette a csapat számára, hogy a 2020/21-es szezont idő előtt megnyerjék.

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép: Sportinfoto/DeFodi Images via Getty Images

Videók