Amikor Ibrahimovic élő adásban rúgta fejbe interjút adó csapattársát

Talán ez volt a svéd klasszis egyik legőrültebb pillanata.


Zlatan Ibrahimovic nem csak a pályán nyújtott teljesítményével hívta fel magára a figyelmet karrierje alatt.

Zlatan Ibrahimovic rendkívüli karriert tudhat magáénak. A svéd leganda több mint 15 éve meghatározó alakja a világfutballnak. A most 40 éves játékos kora ellenére továbbra is magas színvonalon teljesít, ugyanakkor valószínűleg hamarosan eljön az a pillanat, amikor lezárja karrierjét. Bármikor is következik ez be, az vitathatatlan, hogy a valaha volt egyik legjobb csatárként fog visszavonulni, akire még sokáig emlékezni fogunk.

Annál is inkább, mert nemcsak látványos játékával, hanem sokszor őrült megnyilvánulásaival is felhívta magára a figyelmet.

Az egyik legfurcsább és legemlékezetesebb megmozdulása, alighanem az volt, amikor fejbe rúgta csapattársát, miközben ő élő interjút adott a mérkőzés után az egyik tv stábnak.


2011. május 10-én az AC Milan az AS Roma elleni 0-0-val bebiztosította bajnoki címét. A diadal után Cassano adott interjút, amikor a semmiből feltűnt egy lábfej, ami eltalálta őt. Az olasz döbbenten állt, miközben a kamera a „csínyt” elkövető Ibrahimovicra fordult, aki vigyorogva ment tovább a játékoskijáró felé.

 

Cassano először dühösnek tűnt, de mikor rájött, hogy Zlatan volt a bűnös, már csak állt és nevetett. Mi mást is tehetett volna, amikor egy fekete öves taekwondóssal állt szemben.

Borítókép: twitter.com

Forrás: givemesport.com

Videók