Adriano: "Milánó mindig is az otthonom marad"

A brazil csatár válaszolt Lukaku kérdéseire a közös Instagrammos videochaten.


Nevetésekkel teli beszégetsét folytatott videóchaten keresztül Adriano és Romelu Lukaku. A belga válogatott támadó gyermekkora óta nagy rajongója a brazil csatárnak.

Adriano nagy mosollyal az arcán kezdte a mondandóját: "Örülök, hogy te foglaltad el a helyem az Inter támadósorában. Örülök neked, és az Internek is, a legjobbakat kívánom nektek. Milánó csodálatos város, és a rajongók mindig ösztönöznek téged majd."

Lukaku: "Azóta, hogy láttam az 1998-as UEFA-kupa döntőjét, amikor még Ronaldo is a cspatban volt, nagy vágyam volt magamra húzni az Inter mezét. Amikor lehetőségem volt Olaszországba szerződni, rögötn azt mondtam, hogy az Interbe szeretnék."

LUKAKU + ADRIANO | LIVE Q&A | INSTAGRAM LIVE CHAT [SUB ENG]

Still waiting to meet him in person, Inter's striker Romelu Lukaku fulfilled a childhood dream by conversing with his idol, Adriano. The two of them chatted ...


Ezután elindult egy kis interjú, a kérdező pedig a belga csatár volt.

Lukaku: Hogyan élted meg az első meccsedet az Interben?
"Nagyon ideges voltam az elején. Hihetetlen légkör volt a stadionban.Az az igazság,hogy eleinte inkább a nezőtérre néztem, mint a pályára."

Melyik gólodat tartod a kedvencednek Inter mezben?
"A Real Madrid elleni találatomat, majd az Udinese ellenit, amit a San Siroban szereztem."

Kik voltak a legmeghatározóbb edzőid?
"Prandellinek nagyon sokat köszönhetek, még Parmánál dolgoztunk együtt. Mancini és Mourinho szintén rendkívüli edzők voltak a pályafutásom során."

Melyik a kedvenc meccsed,amire leginkább vissza emlékszel?
"A Milan elleni derbik mindig fantasztikusak voltak."

Hogy érezted magad Milanóban?
"Milánó mindig is az otthon. A második családom van ott. A szurkolók fantasztikusak, mindig mellettünk állnak, ha szükségünk van a segítsegükre ők ott vannak. Moratti számomra olyan volt, mintha az apám lett volna. Nagyon hálás vagyok neki. Neked pedig megígérem, hogy hamarosan találkozunk az Appiano Gentileben és együtt fogunk menni a San Siroba is."

Forrás: inter.it
Borítókép: Sandra Behne/Bongarts/Getty Images

 

Videók