AC Milan: Spalletti is kalapban, mint Allegri utódja?

Továbbra is edzőváltás szélén az AC Milan labdarúgócsapata, amelynél még mindig keresik a jelenlegi edző, Massimiliano Allegri esetleges utódját: ezúttal Luciano Spalletti került a rossonero célkeresztjébe.


Tovább tart az edzőváltás kérdése az AC Milan háza táján, ahol az a bizonyos kérdőjel nem akar kiegyenesedni.

Már írtak a külföldi lapok a Tottenhamtől menesztett André Villas-Boas érkezéséről, de a korábbi Milan-sztár, a jelenleg az vörös-feketék U19-es csapatát irányító Filippo Inzaghi nevét is bedobták a kalapba.

Azonban felkerült a listára a Zenit Szentpétervár vezetőedzője, Luciano Spalletti is, aki a La Gazetta dello Sportnak nyilatkozott a rossonerók megkereséséről.

"Bár jelenleg 2015-ig szerződésem van Szentpéterváron, számomra pont jól jönne egy milánói szerződés. Mindenki tudja, hogy változásnak kell jönnie a Milanhoz. Én készen állok a feladatra." - mondta Spaletti a hír kapcsán. Az olasz szakember kitért a csapat fenegyerekére, Mario Balotellire is: "Miért ne szeretnék együtt dolgozni Mario Balotellivel?! Csak lenne egy pár szavam hozzá tanácsként. Ő egy nagyon jó játékos, de jó pártfogásra lenne szüksége. Nem tudni mikor követ el egy újabb hülyeséget."

Videók