A Napoli ráveti magát a magyar csillagra

Az olasz klub már kapcsolatba lépett a Salzburggal.


Az olasz labdarúgás a koronavírus-járvány után hamarosan újraindul, és a klubcsapatok elkezdtek körülnézni az átigazolási piacon.

Az egyik ezek közül Gennaro Gattuso a Napoli vezetőedzője, akik már be is jelentkeztek a hírek szerint a Salzburg csapatánál, hogy érdeklődnek a magyar középpályás, Szoboszlai Dominik iránt.

A 2000-ben született magyar labdarúgó fontos láncszeme lehet a Napoli jövőjének. Az első kapcsolatfelvétel megkezdődött a felek között. Ez egy komoly terv a Napoli számára, egy olyan cél, amit véghez szeretnének vinni. A két csapat idén már találkozott egymással a Bajnokok Ligája csoportkörében, ahol az első mérkőzésen a Salzburg otthonában 3-2-re nyert a Napoli, míg hazai pályán 1-1-es döntetlent játszottak.

Sport365.hu - A Napoli legjobbja hamarosan szerződést hosszabbíthat

A Napoli hamarosan bejelenti, hogy új szerződést köt a játékosukkal, Dries Mertens-szel, ezt a klub sportigazgatója, Cristiano Giuntoli erősítette meg, de José Callejón sorsa még nem dőlt el. Mindkettőjük szerződése hamarosan lejár a csapatnál, viszont legalább egyiküket szeretné megtartani a klub. "Mertens megmutatta, hogy mennyire is fontos számára a mez, és hamarosan bejelentjük a szerződéshosszabbítását."


Miután Mertens szerződését hamarosan megújítják az olaszoknál, és kapcsolatba léptek Karbownikkal, egyértelművé válik a Napoli célja, miszerint hosszútávon minőségi, fiatal játékosokkal tervezik a jövőt. Éppen ezért vetettek szemet Szoboszlaira is.

Forrás: gianlucadimarzio.com
Borítókép: David Geieregger/SEPA.Media /Getty Images

Videók