"A Napoli elnökének helyében szerződtetném Dybalát"

A nápolyiak legendája szerint ez egy fontos lépés lenne.


A Napoli egykori sztárja, Fabio Cannavaro reméli, hogy az együttes szerződteti Paulo Dybalát és megtartja Kalidou Koulibalyt.

A 31 éves Kalidou Koulibalynak egy év van hátra a Napolival kötött szerződéséből. A sztárt a közelmúltban szoros összefüggésbe hozták a Barcelonával és a Juventusszal. Ugyanakkor a Napoli meg akarja tartani őt. Fabio Cannavaro reméli, hogy a felek megegyezésre jutnak.

„Kalidou egy olyan csapatnak volt az oszlopa, amely az elmúlt években szerencsés volt azért, hogy a bizalmukat élvezhette. Ha a klubban lennék, áldozatot hoznék azért, hogy megtartsam, hogy kitartsak mellette
” – mondta a Corriere dello Sportnak.

„Ebben a szerepkörben nehéz olyan játékost találni, mint ő. Akinek ilyen védője vagy értékes balhátvédje van, annak ragaszkodnia kell hozzá. Ez egy szűkös árucikk. Csatárt vagy középpályást lehet találni” – tette hozzá.

Cannavaro azt is kifejtette, a Napolinak le kellene igazolni a Juventust elhagyó Paulo Dybalát, mivel szerinte ezzel Koulibalyt is meg lehetne győzni.

„Ha én De Laurentiis (a nápolyi elnök) lennék, ajánlatot tennék Dybalának.”


„Remélem, marad Olaszországban, ahol fejlődött. Ő egy játékos, akit kedvelek, de a helyzet nem egyszerű. Döntött, és valószínűleg úgy gondolta, hamarabb talál csapatot.”

Borítókép: Jonathan Moscrop/Getty Images

Videók