A Milan egykori sztárja kész visszatérni Milánóba

Pato bármikor visszatérne.


A 32 éves Alexandre Pato jelenleg az MLS-ben szereplő Orlando City játékosa, ám a brazil csatár nem tagadja, hogy szívesen visszatérne az AC Milanba.

2008 januárjában Alexandre Pati megérkezett Milánóba, aki akkor egy szupertehetség volt, akinek fényes jövőt jósoltak. A brazil csatárnak volt pár jó szezonja Olaszországban, de 2013 januárjában visszatért hazájába.

Image

Manapság Pato a Major League Soccerben játszik. Az Orlando Cityben ebben a szezonban hat bajnoki mérkőzésen két gólt és két gólpasszt jegyzett. A 32 éves játékos szerződése az év végén jár le.

„A klub mindent megadott nekem, amit csak lehetett, nagyon szeretem a Milant, de a nehéz időkben egyedül voltam. Nagyon fiatal érkeztem meg oda. A szüleim egy ideig velem voltak, de aztán visszatértek Brazíliába. Ha velem maradtak voltak, lehet több támogatást kaptam volna. Jól megy a játék Orlandóban, és élő szerződésem van még, de Paolo Maldini tudja, hogy készen állok a visszatérésre. Érettebb vagyok, másként viszonyulok a futballhoz, és hasznos lehetnék a fiatal játékosok számára. Hiányzik Olaszország és az olaszok. Mindig azt mondom a feleségemnek: egy nap elviszlek Olaszországba, és megérted, miről beszélek.”

Forrás: fotbolltransfers.com
Borítókép és fotók: PATO / Twitter

Videók