A Loki 700 millióért adta el csatárát Szicíliába - hivatalos

Az olasz élvonalban szereplő Palermo labdarúgócsapatában folytatja pályafutását a Debrecentől távozó Balogh Norbert. A 19 éves támadó 2020. június 30-ig szóló szerződést írt alá új csapatával.


Mint ahogy arról korábban már beszámoltunk, a DVSC-TEVA játékosa orvosi vizsgálaton vett részt a csapatnál. A  szicíliai klub honlapján megjelent közlemény szerint a 19 éves csatár a Palermo negyedik új játékosa a téli átigazolási időszakban. Szerződése - amelyet már aláírt - 2020. június 30-ig szól, és a tavaszi idényben a 22-es számú mezben lép majd pályára.

A csatár játékjogával kapcsolatban a két klub 2.200.000 euróban (nagyjából 700 millió forint) állapodott meg, amely összeg a mai napon teljes egészében átutalásra került a DVSC számlájára - olvasható a DVSC-TEVA hivatalos honlapján. A sajtóban napvilágot látott, Maurizio Zamparini klubelnök által említett ötmillió eurós össze a játékos négy és fél éves fizetését is tartalmazza.

A debreceni nevelésű Balogh eddigi pályafutása során 33 NB I-es találkozón játszott és öt gólt szerzett. Korábban tagja volt az utánpótlás-válogatottnak. A Palermo 19 forduló után a húszcsapatos Serie A tabellájának 16. helyén áll.

Videók