A héten eldől a Juventus trénere megvalósíthatja-e tervét

A jövőjét firtató pletykákról is szót ejtett.


A Juventus edzője, Massimiliano Allegri állítja "lenyűgözik" a pletykák arról, hogy elhagyja a klubot, és elmondta ezen a héten ül le az elnökkel, Andrea Agnellivel beszélni a jövőről.
 
Az olasz rekordot jelentő zsinórban megszerzett nyolcadik bajnoki címére vezette a torinói egyesületet áprilisban, mely az ötödik volt számára. Azonban annak ellenére, hogy Cristiano Ronaldo leigazolták tavaly 100 millióért kiestek az Ajax ellen a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében és az Atalanta ellen az Olasz Kupában.
 
– Élvezem, hogy ezeket olvasom és hallom, – mondta Allegri a jövőjét érintő pletykákról a hétvégén. – Lenyűgözőek. Reggel azon gondolkoztam, mit tettek volna velem, ha semmit nem nyerek az elmúlt években. De élvezem, ez a játék része, és némi mozgalmat hoznak az életembe, mivel a bajnokságot már egy hónapja lezártuk.
 
– A jövő héten találkozom az elnökkel. Általános dolgokról fogunk beszélgetni, ahogy minden évben. Még az Ajax meccs előtt megmondtam neki, hogy maradok. Remek a kapcsolatunk, meg van a kölcsönös tisztelet és őszinteség.  Megvan az elképzelésem, hogyan haladjunk tovább. Ezeket most megosztom vele, és együtt eldöntjük, működhet-e – tette hozzá.
 
Fotó forrása: Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images

Videók